top of page

Integratieve Massage 

laat drie volledig verschillende massagevormen samensmelten tot één vloeiend geheel:

Eerst word je in een dynamische massage met zijwaartse, voor-achterwaartse en diagonale pulsen gewiegd, gerold, gerekt en los geschud. Deze golfbeweging werkt op een diep niveau openend en ontspannend.

Daarna ontvang je met warme olie een intuïtieve massage, vergelijkbaar aan de klassieke massage. Ontspannen en soepele strijkingen, afgewisseld met diepere spierknedingen, fricties (kleine cirkelvormige bewegingen met duimen en vingertoppen) en andere massage technieken dragen bij aan een weldaad voor lichaam en geest.

Tenslotte wordt met een polariteitsmassage afgerond. Door de handen (van de masseur) met aandacht op verschillende plaatsen neer te leggen kan de levensenergie in het lichaam vrijer gaan stromen. Het bewust gebruik maken van de levensenergie die tussen twee polen stroomt heeft als doel het verzachten of zelfs opheffen van blokkades in het lichaam.

De polarisaties kunnen zowel aan de achterzijde als de voorzijde van het lichaam worden toegepast, maar ook in zijligging.

Integratieve Massage

  • is gegrond op een holistische mensvisie. Ze beoogt een integratie van lichaam, geest en ziel
  • is een bezielde, vanuit het hart komende vorm van aanraken, aangeraakt en ‘geraakt’ worden
  • heeft als voornaamste doel lichamelijk en geestelijk te ontspannen, overtollige stress te verwijderen en energieblokkades te verminderen
  • bevordert de bloedsomloop, ontspant het spier- en zenuwstelsel en verlicht daardoor allerlei fysieke kwaaltjes zoals hoofdpijn, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten.
bottom of page