top of page

Onderstaand staan een aantal ervaringen met Integratieve Massage en mijn manier van masseren beschreven.   

“In een paar regels beschrijven wat Alex de Block teweeg brengt met zijn verschillende massagetechnieken? Oef dat is veel te kort.

Alex is toegankelijk, biedt veiligheid en vertrouwen. Hij voelt blokkades aan en gaat geduldig vol overgave te werk. Zelf loop ik regelmatig rond in mijn hoofd. Alex kon zorgen dat mijn energie zich kon verspreiden door mijn hele lijf. Alex is met zijn massages een geschenk uit de hemel. Respect en 100% aandacht dat is wat Alex geeft. Ik gun alle mensen een Alex! Stap in een wereld, waarin je volledig kunt ontspannen. Mij is het gelukt en dat is een groot kado!”

Hanneke   

Ik ervaar Alex als een zeer rustig, betrouwbaar, open en integer mens.

Hij weet je op je gemak te stellen en je liefdevol in contact te brengen met je lijf, jezelf en de verbinding met hem.

Hij kan goed doorvoelen en straalt uit dat hij er zelf erg veel plezier en liefde in heeft dit aan je te mogen geven.

Mijn dochter van 6 vind het ook heerlijk om zich door hem te laten aan”raken”.

Ze verheugt zich er op én vraagt er zelf naar: “mama, wanneer komt Alex weer?”

Jacqueline, Borne

“Na vier Integratieve Massage sessies heb ik ervaren dat dit een bevorderende werking heeft op de ontspanning van mijn rugspieren waar ik vaak last van heb. De massage is bijna anderhalf uur complete ontspanning waarin je lichaam helemaal tot rust komt. Alex heb ik ervaren als een kundig masseur die discreet te werk gaat en aan wie je lichaam volledig is toevertrouwd”.

Piet  

"Onder de liefdevolle en krachtige handen van Alex gebeurt er iets! De combinatie van de drie massagevormen, zoals Alex deze geeft, is erg prettig. De afwisseling zorgt voor grote ontspanning en tegelijkertijd voor activering van gebieden waar extra aandacht naar toe mag.

Dat Alex de massage voor- en nabeschouwd is ook erg prettig, zo ga je niet abrupt weg.

Alex biedt een veilig gevoel en werkt met groot respect voor de mens die hij behandelt. Hij creëert een sfeer waarin je je gemakkelijk kunt overgeven aan de behandeling. Met name de dynamische massage heeft grote indruk op me gemaakt en hoewel ik begrijp dat juist deze vorm grote professie vraagt van de behandelaar (in ieder geval motorisch!) vind ik het verwonderlijk hoe zoiets schijnbaar simpels zo verstrekkend in het lichaam kan doorwerken. Ik gun Alex een bloeiende praktijk en zou het iedereen zonder twijfel aanbevelen! MetHARTegroet, Annemarie

bottom of page